Konjakkgravet laks med hollandaisesaus på rugbrødchips. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Lagde medisterkaker og rødkål i går, rødkål tror jeg faktisk ikke jeg har lagd før. Men min klare favoritt når det gjelder julemat er helt klart pinnekjøtt med hjemmelaget rabbestappe m/ litt gulrot, kraft fra kjøttet og en skvett matfløte
Siden de gamle godt kan trenge litt ekstra, lages i dag medisterkaker og kålstuing. Nå som Nora forsvant til Island med bestemor, stiller mormor opp som middagsgjest
Har i dag laget medisterkaker til jul. 500 g medisterdeig. 500 g medisterdeig. Jeg har stekt de i dag og fryser de ned, så blir det litt mindre å tenke på når dagen er der
Medisterkaker hører for meg julen til, men kan for all del nytes utenom også. Men det skal sies at rundt juletider er tilgangen på medisterdeig en del bedre enn resten av året
Medisterkaker er duper mat året rundt. Elt medisterdeigen sammen med salt i en kjøkkenmaskin. Stekte medisterkaker holder deg godt i fryseren så det er bare å doble oppskriften dersom du vil ha noen å ta frem når du fyser på disse herlige medisterkakene
Oppskrift på hjemmelaget mediskerkaker. Kjør kjøttet i en kjøkkenmaskin sammen med salt. Spe med fløte og vann, litt forsiktig i begynnelsen og øk etter hvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.