De Norske er nok like om hjørnet, men de Franske er også av god kvalitet. Og med salte biter av Rigebupølse fra Annis Pølsemakeri så ble dette en god og varm forret som passer perfekt i høstmørket
Og du. fylt sopp kan serveres som forrett også. Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. Dryss revet ost på toppen og gratiner i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter
Igår laget jeg disse saftige og smaksfylle soppene. Sopp med tomat og hvitløk. salt og pepper. Tilsett soppen og bland godt slik at alt er dekket med olje
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Her kommer en oppskrift på fylte sopp med jordskokkrem, spinat og frisk timian. Man kan velge å fylle mindre sopp som sjampingjong eller aromasopp og bruke de som tilbehør, eller fylle store portobellosopp som hovedrett
Med inspirasjon fra Modernist Cuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
Også er det så enkelt og raskt å lage. Det passer til alt fra svin og kylling, til storfe og stek. I tillegg er kremet sopp så saftig og smakfullt at jeg synes det fungerer både som saus og som en grønnsaksrett
Tenn lys og nyt varmen og roen som en jordskokksuppe gir dere. Jeg bare elsker supper,,,og jeg elsker kjærestekokken min…Før jeg traff han, var suppe noe man lagde med poser fra Toro…Ting endrer seg
Mat og oppskrifter. Jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke. Suppe er kanskje noe de fleste forbinder med lune, mørke kvelder og ruskevær, men jeg er like glad i supper sommer som vinter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.