Noe av det aller beste jeg vet eg kaffe, men det som er hakket over er iskaffe. )Sjekk ut tilbudet My Revolution har på et av deres beste proteiner som nå er på tilbud
Sånn sett er det ok å spise en neve nøtter som mellommåltid uten å bløtlegge dem først, men om man har sensitiv fordøyelse, bør man unngå nøtter og frø som ikke er bløtlagt
Jeg elsker utenlandsmat, som Kinamat, Thaimat, Indinsk og Meksikansk mat. - Kok op nudler som det står på pakken, sett nudlene til side og begynn og steke kjøttet
Vegard Lysne –. Hva er et glykogenlager. Når de går tomme vil man oppleve at man har lite å gå på og må ”ned i kjelleren” for å hente det lille som er igjen
Tingen med påskeegg er at de ikke er tilgjengelig året rundt, så det er litt spenning når man endelig får tak i de og kan kose seg godt med tusener på tusener av egg
Da kan vi sette i gang å lage en kyllinggryte som jeg har smakt i Øst-Afrika. Kyllingen grilles på brai (grillområdet), mens et lag av frivillige hakker løk og koker saus
Den som er syk på en fridag, er virkelig syk… I dag er en sånn dag hvor det ikke gjør noe om man suller rundt på treningssenteret i mange timer, det er en sånn dag hvor du kan trene akkurat når du vil og få masse ut av økta… Treningsfri i dag
Oppskriften er det litt verre med, for jeg bare rusa i vei som vanlig, men her er sånn caJeg kokte nudler og avkjølteJeg stekte strimla kyllingbryst i sesamolje
I dag laga eg denne retten som eg fann på AltGodt sin blogg om att. I staden for kylling brukte eg 550 g svinekjøtstrimlar som no er på coop-kupp til 30 kr
Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Om du har kjøkkenmaskin somkan elte for deg, så er det supert. Jeg hadde alltid veldig flat gjærbakst før, men etter tips fra ei som driver konditori begynte jeg å elte deigen lenger
De kan reinkarneres som kraft, som igjen danner basis i nye supper eller gryteretter. Ha gjerne en liten skvett vann i mot slutten, slik at de siste restene som eventuelt måtte sitte fast får nettopp vann til maskineriet
Det finnes vel snart ikke en blogger som ikke har lovprist denne kaka opp og i mente. Deilige norske bær, eggekrem og margens som var sprø på utsiden og supermyk inni var en kombinasjon som tok meg til nye høyder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.