Det er også en fin gave å gi bort. Lag marsipandeigen – lar du være å skolde mandlene, tar det kortere tid og du vil få en litt grovere look på kransekakedeigen
Det er deilig å skifte stue innimellom, særlig nå i den ellers travle førjulstida. Melisglasur – jeg pleier å bruke en blanding av melis, eggehvite og gjerne en dæsj vann
Vi malte mandler og laget kransekakedeig fra bunnen av. Neste morgen våknet småen igjen før trasten nok en gang hadde vurdert å stå opp, så da var det like så greit å få noe ut av dagen
Oppskriften er inspirert av detsøteliv. Bunnen er basert på kransekakedeig som er toppet med en velsmakende fromasj i flere lag med raspet sjokolade mellom hvert lag
Skåld halvparten av mandlene og la de ligge til tørk minst ett døgn. Trill så kransekakedeigen ut til fingertykke pølser, eller bruk en kjøttkvern med egnet hullskive
Vi avkjølte den. Vi stusset litt over hvorfor dette skulle varmes over svak varme, men en kollega fortalte oss at hun hadde lært å varme opp kransekakedeig for at den skulle bli seig og god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.