Det er ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Prikken over i`en - hjemmelaget hollandaise saus. Ingen kommentarer. Som jeg lovte i går, så kommer nå oppskriften på # deilig hjemmelaget hollandaise saus
Alt av kaker og dessert. Idag er det den offisielle vaffelkakedagen. Hvorfor det er blitt vanlig å spise vafler på denne dagen skal Være usagt, men dagen feires over hele verden
I det siste har jeg laget havregrøt over natten, eller "overnight oats" som det kalles på engelsk, en kald yogurtbasert grøt som praktisk talt lager seg selv og erperfekt nå på sommeren
Med ein nitrist sommar bak oss, er det på tide å føre høgtrykket inn over kjøkkenbenken. Ein kjele med pottetett lokk og ventil fører med seg solskin for alle hobbykokkar
EN AV DE BESTE SUPPENE JEG HAR SMAKT PÅ LANGE TIDER. Den lyser mot deg. Kan ikke komme på en eneste gang jeg har laget ertersuppe av grønne erter før, det er litt uvant, men denne anbefaler jeg
Denne suppen smakersommer, og har man fisk i fryserenpasser den ypperligutover høsten når temperaturen ute synker, men man ønsker å holde på sommeren så lenge som mulig
Etter mitt skjønn er dette en perfekt selskapskake, til kaffen eller som. dessertetter en herlig umamirik hovedrett, servert sammen med frukt og bær, iskrem eller en frisk sorbet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.