Her kommer starten på sommeren. Vårens vakreste eventyr. verdens mest sommerlige dessert. 100 g rabarbra vasket og renset (fjerne det ytterste skallet, om ønskelig)Skåret i terninger. 100 g store havregryn50 g hvetemel50 g lysebrunt (eller 1/2parten hvitt og brunt) sukker100 g smeltet smør
Denne sommeren har, og er, i stor grad preget av 60-årsdager. Vi tilsatte 100g tørka og smuldra loff pr kilo kjøtt i farsen, og vi røkte dem i en varmrøyker av merket Abu. Ungarske grillpølser0,5 kg kjøttdeig0,5 kg medisterdeig20 g nitrittsalt ( dette utgjøt 2% av kjøttvekta)6 g hvitløkspepper 10 g mexicomix 1 ts peppersaus (red devil)1 ss finhakket persille2 dl vann60 g taffelost ( i små terninger)Svinetarm Bland sammen kjøttdeig og medisterfarse. La det være igjen 10-15 cm tom tarm når du avslutter pølsa. Viss du trekke dem er det viktig å huske på at vanne ikke skal koke, pølsene skal ligge i vann som holder rund 80 grader i 10 til 15 minutter, og så avkjøles. Tilsett karve og annet krydder, sett kaldt i 30 minutter og lag pølser"Italienske pølser"150 g kjøttdeig250 g kjøttfarse150 g medisterdeig12 g nitrittsalt3 grovhakkede fedd hvitløk1 stor neve med finhakket persille50 g hakket parmensan10 g grønn pepper ( helekorn)1,4 dl rødvintarmBland sammen kjøttet og saltet, la det stå kaldt over natta. 10 g. 10-15 cm tom tarm når du avslutter pølsa. 10 g grønn pepper
Jeg elsker litt røffe salater med kraftige dressinger. Denne salaten er en nær slektning av Cæsar og har vært en populær middagssalat for store og små i mange år
Håper dere nyter sommeren. Det jeg kanskje setter aller mest pris på, er de varme sommerkveldene der man kan sitte ute til langt på natt og bare prate, spise og kose seg
Sommer spagetti – til 4. 100g rød paprika. 100g rød paprika. Hei hei. Jeg hadde en fin bursdagsdag i går med is spising med venninne og så is spising med typen
Sett de inn i ovnen på 200* grader i ca 10-15 min. 100 g Mango. 100 g mager Kesam. 100 g Mango. 100 g. Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine som er en konsekvens av all is-spisingen i helgen
Våre egne unike taklamper. Lett som en plett. 29. 01. 2016 kl. 17. 09 i. DIY. Én kommentar. Ja, får man ikke kjøpt det ferdig, så er det bare å lage selv da
I de siste årene har det vært en oppblomstring av små bryggerier som tilbyr de herligste drikker av humle og kornmalt, en utfordring for de etablerte gigantbryggeriene som Carlsberg og Heineken
SOMMER. I dag fikk jeg prøve meg på en morsom liten photoshoot med tema «sommer på landet». Hjemmelaget hyllebærsaft gir skikkelig sommerstemning og smaker jo så godt
Super som tilbehør til sommermaten, kylling, fisk eller til tapas/koldtbord. Som oftes har jeg basilikum i hus, så da ble det en sommerversjon med eple og basilikum i min utgave
Hva er deres planer forresten for sommeren. 100 g smør, smeltet og avkjølt. 110 g rabarbra i små biter eller skiver. 100 g smør, smeltet og avkjølt. 110 g rabarbra i små biter eller skiver
Faktisk har både Vilde, Daniel og jeg funnet våre vanlige favoritter i appen. /inneholder reklame/ Selv om de helt høye temperaturene lar vente på seg synes jeg sommeren så langt har vært nydelig
Endelig er det begynt å bli skikkelig sommer. Teller ned dagene til sommerferien begynner (bare en uke igjen på jobb), gleder meg til å ha lange late dager, kose meg med Jenny om dagene frem til Alex tar ferie, og deretter kose oss hele familien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.