Igår hadde vi en enkel, men deilig dessert som er superlett å lage…. I dag reiser Trude og jeg til vakre Bergen der vi skal ha fotoshoot, det skal bli noen bilder til boken “Baked yumminess”
bruk den frukta du liker og foretrekker som passer til ovnsbaking. Som eit melkefritt alternativ til kesam eller gresk yoghurt kan man for eksempel piske opp kokoskrem og smake til på samme måte
Jeg er generelt skeptisk til å putte frukt i middagsmat, så jeg nærmet meg denne retten som en rogue nærmer seg en gulvstein med litt annen farge enn de andre (beklager rollespillreferansen)
Spidder fruktene på tre grillspyd og duskregn saus på toppen, reservere litt for dipping. Bland duskregn ingrediensene i en liten bolle og rør til sukkeret er oppløst
Da lurer jeg på hva du ønsker som neste ukes fruktog grønt. I tillegg har grønnsaken en relativt lav glykemisk indeks, somogså kan forhindre de akutte søtsugene du får når blodsukkeret går ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.