For en herlig følelse å våke til solog blå himmel idag. Gojibær er en stor favoritt hos meg, og eg bruker det som enden av musliên, påhavregrøten, over vafler, som snacks eller i bakst
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Søtpotet og karbonadedeig tror jeg er en av de absolutt beste kombinasjonene jeg vet om. Spis med noen du er glad i, med favoritt-serienpåtv´enoglevende lys i stua
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
#kålrull #vegetarmat #mat #blogg #helg #hverdag #sommer #sol #foto #ferie. Når kinakålbladene har kokt ferdig tar du de opp av vannet og lar de ligge litt på tørkepapir så vannet renner av de
Så utrolig friskt og godt. Vil du prøve så trenger du. Oppskriften gir 4 glass. Ca 500gr(2pk) frossenmango. 1 stort beger naturell yoghurt (ca 4 dl) evt. Alpro naturellyoghurt om den skal være vegansk) 1 stort beger naturell yoghurt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.