Socca (kikertpannekaker) med squash-nudler og chèvre. Socca er ganske smaksnøytral og passer til det meste, denne gangen valgte me ein vegetar variant med
Socca, kikertpannekake, har vore ein favoritt hos meg sidan eg oppdaga retten på ferie i Nice. Grunnoppskrifta på socca er enkelt og greit å vispe saman like deler vann og kikertmel sammen med litt salt
Da passer det at en av rettene er en smakfull Salat Nicoise. Salat Nicoise. I helgen kommer min datter Sela hjem fra New York, og vi skal ha familiemiddag på søndag
Det er en stund siden siste innlegg og det skyldes en skuleroperasjon som har tatt fra meg matlyst og mulighet til å gjøre noe på kjøkkenet i det hele tatt
) Kikertpannekaker, eller socca, farinata og cecina som det tradisjonelt kalles i ulike deler av verden, er en tynn til middels tykk lefse/crepe av kikertmel
Server med for eksempel socca - glutenfrie pannekaker eller rugbrød med valnøtter. Første gang jeg spiste champignonsuppe var i min farfars 70-årsdag, som ble feiret med middag på et fint hotell på Voss
Salade Nicoise (Tunfisksalat fra Nice)Min frankofile sjel er utrolig glad i Salade Nicoise. Nå har jeg delt lesernes favoritter, men i dag vil jeg gi deg mine egne fra i fjor
Tour de Gourmet, Nice med rosevin,Salade Nicoise og lagtempo. Gin fra 149516. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Gin er en Nederlandsk oppfinnelse
På fredag laga me kikertpannekaker (Socca) med grilla portobellosopp og halloumi. Socca lager du av like deler vann og kikertmel og til 4 store pannekaker treng du 3,5 dl mel og 3,5 dl vann
I Provence er det tradisjonskost som gjerne ble spist til frokost, og der går de under navnet Socca. Kikertpannekaker er lett å lage, og kikertmel for du kjøpt i innvandrerbutikker under navnet GRAM FLOUR
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.