Eg har delt mange nye, spennande oppskrifter på sunnere julesnop og julekaker sida desember måned starta, men for å ikkje glømme mine tidligere oppskrifter så ville eg samle noken av dei i eit eget innlegg
Når du får gjester tar du bare opp fra fryseren, setter kakebitene på et fat og inn i mikroen. 5 egg. Sett ovnen på 150 grader. 5. - steketiden varierer veldig i fra ovn til ovn, alt fra 40 til til 80 minutter. FacebookPinterestMerGoogleSkriv utRedditE-postTwitterSkriv gjerne en kommentar 5 egg
Denne skal opp på minefavorittoppskrifter, uten tvil. - 5 dråper stevia/1 ss sukker. - 1,5 dl matfløte. Tilsett så hakket tomat, paprika, kokosmelk, matfløte og kefir(og eller andre ingredienser som står nevnt), og la det koke i ca 15 min til en kremet gryte. 5 dråper stevia. 1,5 dl matfløte
50 gram smør. 4-500 gram melis. Saften fra 1/2 lime. 50 gram smør. 4-500 gram melis. Det er gøy med cupcakes. Man kan tilsette det man ønsker og smaksette dem med det vi liker best
150 gr glutenfritt fint mel. 150 gr hvit sjokolade. Ha alle de andre ingrediensene (3 egg, 200 gr sukker, 1 ts vaniljesukker, en klype salt og 150 gr mel) i en bolle, og pisk de godt med feks håndmikser. Hakk 150 gr hvit sjokolade. 180 gr i ca 25-30 min. 3 egg 150 gr glutenfritt fint mel
450 g siktet spelt. Da setter du inn brødet i ovnen som du har forvarmet til høyest mulig temp (250-300 grader). Det er fordi planteoljene som frøende inneholder blir skadelige ved høy varme (fra 120 grader og oppover). 450 g siktet spelt
375 gram hvetemel. 5,5 dl vann. Når det har gått 1,5 timer setter du gryten din inn i en kald ovn og skrur temperaturen på 250 grader. 375 gram hvetemel. 5,5 dl vann
Det dekker hele, og inn i ovnen på 180 grader i 15 minutter. 50/50. En kake som særlig blir glemt, ikke bare av oss litt sunn-matbloggere, er bløtekaken
Slik ble mine. Matglede er ekte glede. Igjen har jeg besøkt andre som blogger om mat. Denne gangen er jeg inspirert av Hverdagsmamma, som har delt sin favorittoppskrift på sveler
Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter enkelt på mobilen. 05. 2015 kl. Kommentarer(5). 50 g sukrin eller annen søtning. Stekes i 25 minutter på 200 grader - ikke varmluft. 5 kommentarer. 05. 2015 kl. 05. 2015 kl. 05. 2015 kl. 05. 2015 kl. 05. 2015 kl. 50 g sukrin eller annen søtning
Oppskriften er nok til 24-25 ganske store rundstykker (jeg veier de opp så hvert veier mellom 90 og 100 gram). 5 dl kulturmelk. 5 dl vann. 5 ss rapsolje. Elt deigen i ca 10 minutter og sett til heving på et lunt sted i 45 minutter. 5. Etterhev på et lunt sted i 30-45 minutter og stek på midterste rille ved 225 grader til de er gyldne, ca 12-13 minutter. #oppskrift #fremgangsmåte #diy #hjemmelaget #homemade #rundstykker #helgekos #bake #bakst #hjemmebakt 24-25 g. 5 dl kulturmelk. 5 dl vann. 5 ss rapsolje. 30-45 minutter og stek på midterste rille ved. 225 g
Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. Jeg pleier stort sett å bruke bryst fra Holte gård, men denne gangen kjøpte jeg Gårdsand
Med porsjonspakker i fryseren blir det enkelt å holde på de sunne nyttårsforsettene. Smoothies er en genial måte å få i seg mer frukt og grønt på, og er perfekt som en sunn start på dagen
Jeg har fryseren full av grønnkål fra i fjor, og bruker det derfor flittig når jeg lager smoothies. 1 neve økologisk grønnkål (eller ugress fra hagen. 1 neve økologisk grønnkål (eller ugress fra hagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.