Vanlige snickerdoodles er ganske flate kjeks, som kan serveres både myke og sprø ( dette kommer an på hvordan du steker dem), men siden jeg hadde kremost fyllet inne i kjeksen så ble disse høyere enn normalt
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Disse kjeksene smakte jeg første gang på jobb for litt siden og fallt veldig for dem. Hvorfor de heter det de heter vet jeg ikke,men det jeg vet er at disse er en amerikansk klassiker som blir bakt over hele Amerika
Snickerdoodles er en relativt ukjent småkake i Norge. Jeg forbinder den vel mest med USA og hører den nevnt i amerikanske serier/filmer, men det faktiske opphavet er likevel ukjent
Disse kakene ble jeg kjent med i USA tidlig på 90 tallet. Jeg elsket den herlige smaken av kanel med en gang, at kakene var sprø utenpå og myke inn samtidig litt seige, som de sier på godt utenlandsk "chewy
Snickerdoodles. 18. 11. 2014 kl. 48 i. Konfekt & Andre gotterier. Ingen kommentarer. Ingredienser
250 gr hvetemel
en halv teskje malt muskatnøtt
3/4 ts bakepulver
en halv teskje havsalt
125 gr romtemperert smør
100 gr sukker
et stort egg
en teskje ekte vaniljesukker
___
to spiseskjeer sukker
en spiseskje malt kanel
Sett ovnen på 180 °C og kle en bakeplate med papir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.