Med bare 3 ingredienser lager du disse deilige Bounty sjokoladene. Det er veldig enkelt, det eneste du må passe på er at du temperer sjokoladen etter du har smeltet den
These energy bars are absolutely gorgeous. Cut into bars and store in the refrigerator box. Pour this over the bars and put in the freezer for about 30 min. After about 15 minutes, take them out to cut the bars in the desired size
Så, hva i all verden er en snickerdoodle tenker du kanskje. Vanlige snickerdoodles er ganske flate kjeks, som kan serveres både myke og sprø ( dette kommer an på hvordan du steker dem), men siden jeg hadde kremost fyllet inne i kjeksen så ble disse høyere enn normalt
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Sukkerfrie og lavkarbo karamellstengerNorsk100 g mykt smør*3/4 dl tagatesse*2 dl mandelmel1/4 dl glutenmel (hvetegluten)1/2 ts vaniljepulver1/2 ts natron- Rør smør og tagatesse lyst og luftig- Bland det tørre og ha i
Musli bars eller Granola bar er superenkelt å lage og lages på bare noen minutter. Musli bars eller Granola bar er superenkelt å lage og lages på bare noen minutter
Det er veldig greit å ha Granola bars liggende til man plutselig blir sulten, disse oppbevarer man i fryseren, så trenger ikke å tenke på at de blir dårlig
Disse kjeksene smakte jeg første gang på jobb for litt siden og fallt veldig for dem. Hvorfor de heter det de heter vet jeg ikke,men det jeg vet er at disse er en amerikansk klassiker som blir bakt over hele Amerika
Sett ovnen på 180 grader Celsius150 g smør75 g kokosblomst sukker75 g sukrinmelis100 g yaconsirupSmelt alt sammen og rør inn 250 g havregryn (gjerne en blanding av store og lettkokte)150 g hakket nøtter, frø og tørkede bærJeg brukte en blanding valnøtter, mandler, gresskarfrø, solsikkefrø, chiaxfrø, inka bær(physalis) og Goji bærHa oppi havregryn og valgte frø/nøtter og bær, og bland godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.