Av og til skulle ein ønske ein kunne sjå inn historia si glaskule, og avsløre kven som i ein lys augneblink fann ut av det lite kjøttfylte stykket mellom ribbene og halsen på sauen og lammet kunne fyllast med litt meir kjøtt, krydder og andre godsaker, og rullast i hop – for deretter å kokast og leggast i press
Ønsket Farge – Du kan bruke konditor eller matfarge. Tilsetttil du har ønsket styrke på fargen. Hell røren på et vått fat, avkjøl det litt før du strør litt sukker over toppen
Denne oppskriften er til en stor porsjon. Dette er en stor porsjon, men oppskriften kan fint halveres. Her i huset må man nesten lage det om man skal ha noen igjen til kakeboksen
kommer snart. Jeg har så klart ikke prøvd ut alle oppskriftene jeg lenker til men de fleste kommer fra matblogger jeg har prøvd før eller føler jeg kan stole på
Du kan også bruke kjøkkenmaskin hvis du har en stor nok. Så etter et par forsøk har jeg kommet frem til denne oppskriften på vegisterkaker med quinoa og tradisjonelle julekrydder, perfekt til julematen
) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag. Ønsker dere alle ei god jul med mye god mat, familie, venner og forhåpentligvis tid til å slappe av
HVERT ÅR SIDEN TIDENES MORGEN ELLER DEROMKRING, HAR JEG LAGET EI FRUKTKAKE TIL JUL. Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
Her i huset må vi typ gjemme det fra oss selv (vi skal jo liksom på sol og bad semester snart. Selvom det er busenkelt å lage er det ikke desto mindre godt
Panettone må vel være Italias mest populære kake. La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.