Mini smuldrepaimedbringebær og hvit sjokolade. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i varme bringebær eller hvit sjokolade, men denne oppskriften er helt klart unntaket, med STOR U
Denne smuldrepaienmed havregryn og blåbær lager du på få minutter. Husk å sett på ovnen før du begynner å lage smuldrepai, for du er sannsynligvis ferdig å tilberede smuldrepaien før ovnen er varm
smuldrepaimed rabarbra. Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.