Prikk skinnet på andenmed en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Jeg brukte en hel andmed skinn og uten bein. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
(Pass på at alt annet er klart og så friterer du fisken med en gang chipsen er klar. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Trykk deigen ned i en form med bakepapir nedi. Energibarer med peanøttsmør og jordbær 2016-06-30 13. En av grunnene til at vi valgte å dra hit var den korte flyturen, men det ender jo opp med 10 timer fra avreise til hotellet uansett 100 g peanøttsmør 25 g jordbærprotein 25 g havremel (eller havregryn) 40 g fibersirup 2 ss melk 25 g sukkerfri sjokolade (topping)
Smelt smøret, og bland sammen med kjeksen. Smelt sjokoladen i vannbad, med svak varme. Du kan også ha kjeksene i en dobbel frysepose og banke dem til de ligner sand
En deilig, fyldig saus med smak av deilig andefett. Krydre med salt og pepper. Anden (lenke) var knallgod, men det var denne sausen som virkelig gjorde festen
Start by mixing the flour, corn starch, baking powder, vanilla sugar and salt in one container. Then combine the brown, white sugar and the butter in another bowl with a handheld mixer or with your hands
Surf & Turf er en betegnelse på mat som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser fra havet. Jeg simpelthen bare elsker smaken som mør og smakfull biff sammen med deilige scampi gir
Vi sitter mye, ofte med dårlig holdning av anspente muskler, og da er denne økten flott å kunne ty til hjemme på stuegulvet eller i kombinasjon med en en luftetur
Skjær opp andebrystet i skiver og server sammen med sjy, persillerot, søtpotetmos og blomkålgrateng. Vi skal ha adventsselskap neste helg, og nå er fryseboks, kjøleksp og skuffer fyllt opp med matvarer for de neste ukene
I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus
Rør det ut og bland det sammen med pølsene. Smak til med salt og pepper. Jeg er så lei av kjedelig kjøttpølse, så denne gangen ble det en herlig “sweet and sour” saus som følgesvenn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.