Så enkelt er det å lage en Tzatziki dere. Mange får seg en aha opplevelse etter å ha tatt steget til å prøve å lage sin egen saus, suppe eller tzatziki
Tzatziki brukes nok mest i Sør-Europa og Midtøsten, men har for lengst blitt vanlig her også. Det eneste du trenger for å lage tzatziki er gresk yoghurt, agurk, litt hvitløk, salt og pepper
Hjemmelaget Tzatziki er veldig enkelt å lage selv og inneholder få ingredienser. gresk dressing, grill saus, grillmat, saus, sommermat, tessassommermat, tyrkisk, tzatziki ca 4 personer
Skyr Creme Brulee. Denne gangen Creme Brulee, uten tilsatt sukker og laget hovedsaklig med Skyr. 600 gram skyr 2 dl kremfløte 150 gram akaciehonning 1 vaniljestang 2 eggeplommer Slik gjør du
Tzatziki er en gresk saus, ofte servert sammen med grillet kjøtt eller som dip. Tzatziki består tradisjonelt av yoghurt, agurk, hvitløk, salt og olivenolje
Tzatziki er et godt tilbehør til grillmaten, til tex-mex retter, til indisk mat og mye mye mer. Tzatziki er enkelt å tilberede er mager mat, har få ingredienser og de fleste synes tzatziki er godt
Har savnet skyr, cottage cheese og yoghurtnøtter. Åhhh jeg klarte ikke lenger dy meg. Er ikke verdens beste hverdagskost (yoghurtnøttene altså) men d eeeer så godt
Ein skikkeleg tzatziki er det lite som kan måla seg med. Den klassiske greske dressingen tzatziki, som har rømme og agurk som hovudingrediensar, er supert tilbehør til allslags grillmat, og mykje anna
Tzatziki3 dl yoghurt naturell eller gresk yoghurt1 agurk½ ts salt3 båter hvitløk½ ts nykvernet pepperLitt oreganoFår du tak i gresk yoghurt, trenger du ikke sile den, da den er mye tykkere enn yoghurt naturell
Tzatziki er av typen herlig, enkel, særdeles nydelig og kan kombineres med utallige retter. Tzatziki. En av mine beste venner Matthis har et stort talent for fotografi - og for en tid tilbake lagde vi mat sammen
Frisk og god tzatziki med smak av yoghurt og hvitløk Det finnes flere ferdiglagde tzatziki varianter alt fra pulver erstatning til ferdiglagde begere å få kjøpt
Tzatziki er en dressing som benyttes mye i Hellas og Tyrkia, og kan også benyttes som dip. Den har en god frisk smak som passer godt til kjøttretter med masse smak, er perfekt til grillmat og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.