Sky High Chocolate Cake
Passion 4 Vintage
Passion 4 Vintage
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 170 C Steketid
  • 50-60 minutter Du trenger
  • 260 g mel
  • 80 g kakao
  • 300 g sukker
  • 1 ts natron
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljepasta
  • 2 dl matolje
  • 3 egg
  • 1 beger rømme
  • 1 dl kulturmelk
  • 2 stk 15 cm former
  • 3 dl kremfløte
  • 400 g melkesjokolade
  • 400 g mørk sjokolade (55%)
  • 200 g usaltet smør
  • 2 minutter Når røren er glatt og fin har du den i to smurte former

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.