Mannen min skulle spise litt kveldsmat, og da jeg kom inn på kjøkkenet så han litt skyldig ut. Det gjør underverker med litt fett i en brøddeig, og det er verdt de ekstra kaloriene
Strø over litt havsalt og sett til avkjøling. litt sitronsaft. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som harbloggen Klisjehjemmet
Det er en sak jeg synes er litt dumt med dette pølseeventyret mitt og det er at jeg ikke har råd til å produsere opp store ladninger pølser en gang i året, slik storegubbene gjør
Samboeren min (som i utgangspunktet var litt skeptisk til dette sukkerfrie godiset) spiste vel opp flesteparten av disse og mente de var bedre enn Brynild sine
Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste. Har brukt første ladningen derfra til hekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Legg hode til siden og trekk motsatt arm nedover og strekk, gjenta på andre siden. Tenk så utrolig heldig jeg er som har utrolig fantastiske, kreative kolegaer, det er virkelig en stor gave
Eller i en liten ildfast porsjonsform servert med vin litt løk og kanskje kapers. Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk
Jeg måtte bake de i kveld og tar de med på jobben i morgen, da blir jentene sikkert glad. ♥ eller en gave til de som har alt i en søt og fin boks med stor sløyfe på ♥
Men altså det kom inn Nisser når jeg var der nede og leverte litt "utgåtte" ting for meg. Selve nissene som ble kjøpt der får jeg ta bilde av senere og legge inn i bloggen
Til servering, lag en salat av crispi blandet med litt ruccula og evt. Det hele resulterte uansett i en smaksrik og deilig sommer-pai som jeg herved deler med deg J
Ha over masse deilig krydder (og gjerne litt soyasaus. Skjær grønnsakene opp i mindre biter (da går bakeprosessen fortere) og ha dem over i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.