Denne oppskriften er til en stor porsjon. Ønsker deg en herlig advent og kjærlig jul. Her i huset må man nesten lage det om man skal ha noen igjen til kakeboksen
Så jeg har gjort litt research på dette og deler med dere denne lange listen til inspirasjon. Fra min barndom er mine beste juleminner å lage sirupsnipper med Tante Ragnhild og spise Bestemors krumkaker
Varm vann og sirup til det er fingervarmt. jul. Tilsett salt, vann og sirupsblandingen, rosiner og elt inn mel til en passe fast deig som knapt slipper bakebollen
For å få marsipanen ekstra hvit kan du tilsette titaniumdioksid. jul. La de ligge til tørk på kjøkkenbenken med kjøkkenpapir både under og over natten over
Bland mel, sukker og salt i bollen til kjøkkenmaskinen. jul. Tilsett smør og matfett og puls det sammen. Fyllet smaker godt av kanel, og er litt "julete"
Bruk en kapselmaskin til å lage dobbel espresso. jul. Bruk også maskinen til å steame melk. Har du vært på Starbucks Coffee i førjulstiden, så har du sikkert smakt denne
Eller hvorfor ikke en ekte svensk juleskinke som de gjør det på Forsmark Herrgård, etter en oppskrift jeg fant i et noe tilårskommet nummer av det svenske matbladet Gourmet
Tilsett egget. Julebaksten fortsetter. Ha til slutt i melk. Jeg blir i så godt humør av å sette på julemusikk og tralle rundt på kjøkkenet mens jeg koser meg med baking
Jeg har tenkt å ta med meg ungene ut i skogen en dag for å plukke kongler og diverse som kan brukes. Nå nærmer det seg virkelig jul, og den neste tiden kommer til å gå fort
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.