Legg deretter det fyllet du ønsker midt i rundingene, og brett til halvsirkler. Det er bare å lage mange mens du enda holder på, for de er perfekt som niste eller kanskje nattmat
Når jeg laget denne turte jeg ikke annet enn å følge oppskriften, noe jeg vanligvis sjelden gjør, men jeg ville at den skulle bli akkurat sånn som det stod at den skulle bli
Så leverte hun en kongerett som skapte en lang grådighets-pause rundt bordet. Jeg kunne ikke slenge meg likegyldig på sofaen for andre dag på rad, så det ble et par trippende turer ut på kjøkkenet, for å lage meg noen «vente-espressoer»
Som regel er det hverdagsmaten som finner veien til bloggen her. Varm den opp i smør med frisk gressløk rett før servering-Denne forretten bør få selskap av en god hvitvin
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av deresom ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
) For deresomikke har tid, vet hvor eller mangler lyst til å reise på blåbær tur, kan dere fortsatt få den skikkelig gode blåbærsmaken av norsk blåbær, Valldal som har de beste norske jordbærene har også laget en fantastisk blåbærsaft, virkelig å anbefale
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Bloggen er ment som inspirasjon både for vegetarianere og alle andre som enten er kombinasjonsfamilier, eller som ønsker å inkludere mer plantebasert/vegetarisk mat i sitt kosthold
Skru opp varmen, drypp i eddiken og kok videre til den har fordampet. Så feil kan man altså ta, i tillegg er det jo ikke noe galt med mat som krever at man får ut litt aggresjon i samme slengen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.