Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Skjær kjøttet i passe skiver, skjær bort evt avskjær, og bank det med kjøtthammer, kjevle el
Jeg kunne ikke slenge meg likegyldig på sofaen for andre dag på rad, så det ble et par trippende turer ut på kjøkkenet, for å lage meg noen «vente-espressoer»
Deterikkebare i Riksarkivet det finnes gamle oppskriftsbøker. Herbringer vi dere (ikke utprøvd, men oppskriftene er ganske detaljerte, og det høres jammen godt ut
Her om dagen var det sushi som sto på menyen hjemme hos oss. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
Deterikke alltid detpasser med mat som tar mange timer å lage, eller som gjernekoster en del. Jeg bruker å bare ta kjøttdeigen rett fra pakken og i gryten, men ønsker du å spe den ut gjør du det
Deter også mulig å kjøpe slike større amerikanske blåbær i butikken, de kan selvfølgelig ikke sammenlignes med de norske blåbærene, men de går langt raskere å plukke ( finner de i hylla på rema
S – middagsheftet er nå dessverre utsolgt og det vil ikke bli printet opp flereeksemplarer. Har du aldri prøvd masse forskjellig krydder i en middag så erdet på tide, det gjør hele retten
Det finnes utallige oppskrifter og mange youtube snutter, så bare søk og få inspirasjon. Detholder seg godt i et par dager, vist detikke blir oppspist med det samme……
La deg ikke lure av frisk rødfage, de blasse kjøttstykkene er oftest mer modne, og finner du biffkjøtt på utgående dato til halv pris, erdet ingenting å lure på – slå til
Som du sikkertser av kvaliteten, dettebildeterflere år gammelt. Deter nå du virkelig kan gjøre kupp i hagen, dersom du er så heldig å ha ugressproblemer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.