Appelsinkrem og ganacheAppelsinkrem (oppskriften finner du i boka Bursdagskaker)Ganache (oppskriften finner du i boka Bursdagskaker)KremfløteDynk bunnene med appelsinjuice
Ha over ganache og pynt med frosting, mokkabønner og Toffee ( eller annen ønskelig pynt). I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Legg skallene i en ildfast form og fyll de godt opp med røren. Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinere i ovnen
Fyll paprikaen deretter med blandingen og topp med osten i biter. Start med å lage risen sånn som det er anvist på pakken eller når du kjenner at den er myk
Fyll potetskallet med røren og strø resten av osten over. Med god smak og en fantastisk farge er den en fryd for både syn og gane, og med mye antioksidanter og andre gode næringsstoffer, ja da er alle argumentene på plass
) disse småkakene fylt med gul krem ble bare helt fantastisk gode, de er i tillegg uten sukker og hvetemel (glutenfrie) og inneholder dermed svært lite karbohydrater
♥ Når man skal forsteke en tertebunn, lønner det seg å legge et stykke bakepapir på deigen og fylle formen opp med tørkede erter eller keramiske bakekuler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.