1 pk fryste bringebær, tines5-6 ss melissaften av 1/2 sitronHa bær, melis og sitron i en bolle og kjør til passe konsistent med stavmikserHa det over i en sikt og rør rundt til det blir bare saus og kornene fra bringebærene er borte. Smak til med mer melis el sitronsaft etter smak 1 pk
, Gettysburg, Ottawa og den kanadiske sida av Niagara Falls, saman med ungdom frå andre land. Til og med i desse dagar er det rart å tenkja på at eg faktisk vann ei slik reis
Åpne vaniljestangen og skrap ut innholdet og ha det i en gryte sammen med fløte og sukker. Ha tinte bringebær i en kjøkkenmaskin sammen med melis og sitronsaft
Visp opp en pakke med GoGreen vispbar fløteog bland ut i avkjølt grøt. Tin en pose med frosne bringebær og kjør de i en blender,gjerne med litt sukker, melis eller annen søtningog hell over riskremen
- Bland smøret godt sammen med den knuste kjeksen. Dekk bunnen med plastfolie. - Ha fyllet over i formen med kjeksbunnen, dekk den til med aluminiumsfolie og sett den i frysen
Sunn og proteinrik "riskrem-wannabe" med bringebærsaus. Det er så utrolig mange flinke og kreative mennesker med interesse for sunn mat, så å finne inspirasjon til å prøve nye oppskrifter er virkelig ikke noe problem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.