cocosoljeråttkakaopulverFOSCarobAgavenektarVaniljepulverKlype himalayasaltRismelkpulverLes om sukrin, agaveog FOS HERStart med å male mandlene fint, jeg vil ha litt grovere masse, så jeg maler de ikke til mel
Ta kokosmelkboksen ut av kjøleskapet og pass på at den ikke ristes eller vendes. Ha kokoskrem, kakaopulverog ønsket søtning oppi en bakebolle og visp godt sammen (helst med en håndmikser) til du får en kremaktig konsistens
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Blir det for mye damp blir sjokoladen lett grå, og det vil vi ikke ha. I ettermiddag har vi hatt middagsbesøk av Karis venninne Pernille, og da måtte vi jo selvsagt servere dessert
Pisk kremefløten til krem og sett den kaldt. Sjokolademousse er så utrooolig godt. Mens sjokoladen smelter piskes eggehviter og melis til det blir helt stivt
Hakk resten av sjokoladen og vend det inn i moussen. Pisk resten av fløten til krem. Denne oppskrifta frå Christopher Sjuve er den me alltid vender tilbake til når me skal laga sjokolademousse
Tilsett sukrinmelis og smak om du eventuelt ønsker mer kakaopulver/sukrinmelis i sjokolademoussen. Bland sammen melk/eggeplomme ogkakaopulver i en annen bolle og hell sjokoladesausen i eggehvittblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.