Pisk eggehvite til det skummer, ha i sukker litt etter litt. Nå er det tid for å lage Makroner igjen. Skal du ha farge eller smak på Makronene så tilsetter du nå
Er du i gang med en spontanbakst med makroner, går det an å skille eggehvite/eggeplomme, og sette bollen med eggehvite litt varmt en stund, til du har ca romtemperatur
For flere herlige smaks kombinasjoner tilmakroner kan du ta en titt Her. ) Må vel se å lære meg gjær hemmelighetene en dag, men fram til da er dette et godt alternativ
Ha i litt søtning og kakao og pisk til du får en deilig krem. Dere husker kanskje at jeg lagde mange godsaker med kokosmelk i fjor, en av tingene som slo an hos flere var denne sjokoladekremen
disse små delikate marengskjeksene, er det større rom for å mislykkes, det tok et par forsøk før jeg fikk det til, og det ble en del makroner som ende i komposthaugen,
Jeg ble veldig glad da min gode venninne Anna lærte meg opp til å lage makroner helt selv - og her kommer grunnoppskriften, og den er slettes ikke vanskelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.