Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med. Denne hvite smørkremen bruker jeg som topping/dekor til kaker hvor jeg tilsetter icing colours fra cacas for å få farene jeg ønsker
Resten av kremen kan du putte i en sprøyte pose og pynte med. tilsett resten av melisen og pisk på medium/fort styrke i 3- 5 minutter. Kremen er klar til bruk med engang, synes du den blir for myk kan du sette den i kjøleskapet 5-10 minutter
Hvit sjokoladesmørkremmed smak av vanilje. Selv starter jeg alltid med å måle opp alle ingrediensene. Denne oppskriften er en helt vanlig basisoppskrift på smørkrem som er mye brukt
Sjokoladerullekakemed rosa ostekrem og vanlig rullekake med bringebær- og solbærsyltetøy. Sikt i kakao, mel og bakepulver samtidig og vend dette inn i røren med en slikkepott
Bærene var oppskåret på forhånd så de var bare å legge på sammen med en liten kvast sitronmelisse. Sjokoladerullekakemed krem og bær til dessert (glutenfritt)
Men med noen små endringener, etter min smak, ble det er super-digg sjokoladerullekake. ) Forandringene jeg gjorde var å erstatte vaniljekremen med min egen oppskrift og lage rullekake i stedet for firkantete kakebiter
Pakk papiret rundt kaken og legg den med skjøten ned. Kakebunn3 store egg135 g sukker60 g hvetemel4 ss kakaoForvarm ovnen til 250 C og kle en langpanne med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.