Eg skulle dela ein fantastisk dessert med deg i dag. Det var vanilje- og sjokoladeiskrem-sandwichar. Eg eksperimenterte mykje, tukla med andre oppskrifter
Tagliatelle medolivenolje, hvitløk og chilli. Man kan bruke nesten en hvilken som helst pastavariant til dette, men jeg synes den er spesiellt god med tagliatelle, spaghetti eller bucatini (tynne, hule spaghettistenger)
Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges), vendes forsiktig olivenoljenmed tomatene, chilli og hvitløk inn
En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne medolivenolje og kyllingkraft. En video vil komme med denne teknikken når anledningen byr seg, for det er en teknikk jeg personlig bruker veldig mye til mine grønnsaker
Klue når man bruker olje å steike med er å ikke ha for høy varme, for da ødelegger man oljen. Rens og finhakk løken, ha olje i en wokpanne eller en panne med teflonbeleg, og la den bli litt varm før man tar i løken
Det er skikkelig grovt med knasende skorpe, og utrolig godt medolivenoljen og saltet på toppen. Nå i denne søte førjulstiden er det vel ingenting som slår et skikkelig hjemmelaget grovt brød med smør og ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.