Sjokoladepai med karamell og sjokoladeganache
Kjøkkenkroken
Kjøkkenkroken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g romtemperert smør
  • 85 g melis
  • 2 eggeplommer
  • 190 g hvetemel
  • 130 g bakekakao
  • 1/4 ts salt
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 300 g sukker
  • 3 ss lys sirup
  • 1/4 ts salt
  • 6 ss vann
  • 6 ss smelta smør
  • 6 ss fløte
  • 1 ss rømme
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1, 2 dl fløte
  • 115 g mørk sjokolade
  • 30 minutter før du prikker den med gaffel og steker den i ca
  • 15 minutter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.