Vi starter ut med en kjempegod panna cotta med hjemmelaget gelé på toppen. Når panna cottaen har hvilt ferdig, er det tid for å lage geléen som skal på toppen
(6 pers. )3 dl kremfløte1,8 dl melk150 g hvit sjokolade2 ss sukker2 ts gelatinpulver1 ss vannBland fløte, melk, sjokolade og sukker i en kasserolle og varm opp, uten å koke, til det blir jevnt
Panna cotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Heldigvis har jeg nydelig, fløyelsmyk panna cotta med lakrissmak i kjøleskapet. Før servering pyntes dessertskålene ved å helle litt hvit sjokoladesaus over den stivnede panna cottaen
Panna cotta med sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Panna cotta. Legg jordbær på hver panna cotta og hell over jordbærsaft
Syren fra appelsinlaken gjør at panna cottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass. Lag panna cottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet
Panna cotta med hvit sjokolade. Avkjøl blåbærkompotten før du fordeler den oppå panna cottaen. ♥ Det er ikke så mye gelatin i denne oppskriften, som gjør at panna cottaen beholder en litt bløt konsistens
panna cotta med sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på panna cotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Panna cotta er utvilsomt veldig godt. Panna cotta er superenkelt å lage – og enkel å imponere med. Hell panna cottaen i serveringsformer og la de stivne i kjøleskapet
Panna cotta er en av de beste desserter jeg vet, det er en kjapp og lettlaget dessert uten for mange ingredienser, og den kan lages et par dager i forveien, den er grei å lage om man er to, eller om man er mange som skal spise dessert
Panna cotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste. Her har jeg toppet panna cottaen med eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel
Panna Cotta er en italiensk dessert som kort fortalt betyr «kokt fløte». Etter fem minutter så presser du vannet ut av gelatinen, har det i bringebærene slik at det løser seg opp og legger et tynt lag på lakrispannacottaen som nå er stivnet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.