Server desserten med frisk bærsaus og pynt med blåbær. Panna cotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Panna cottamed sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Panna cotta. Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Lag panna cottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet. Syren fra appelsinlaken gjør at panna cottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass
♥ Det er veldig viktig at geléen har stivnet helt før du har over panna cotta-fløten, ellers vil fløten blande seg med geléen i stedet for å legge oppå
panna cottamed sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på panna cotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Panna cotta toppes vanligvis med en saus eller bær, i dag har jeg blandet to forskjellige typer panna cotta - sjokolade og baileys så da sløyfer jeg saus eller bær, bare litt pynt
Her har jeg toppet panna cottaenmed eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel. Panna cotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste
Panna Cottamed kirsebærkompott. For du kan jo tilsette alle verdens smaker i puddingen, som Rhum, Cognac, eller toppe den med alle mulige frukter og bær
Unngå at det kommer vann i panna cottaen. Legg gelatinplatene i bløt i en skål med iskaldt kaldt vann. Hvis du er redd for at glassene skal sprekke kan du sette kasserollen noen minutter nedi et kar med kaldt vann, slik at den blir litt mer temperert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.