Dette betyr at hvis duspiser mindre energi enn dette så vil kroppen din med tiden måtte gå løs på andre ting som den altså ikke skal ,for å kunne holde legemet ditt gående
Det fins en masse ulike måter å lage den på, og man kunne sikkert vært nyskapende og laget noe helt nytt og nytenkende med den, men bare elsker denne fisken laget på tradisjonelt vis med dampete grønsaker og sandefjordsmør
Bacon er et godt alternativ om duikke får tak i chorizo. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Dette var dagens variant,bruk det krydder du ønsker. (nja, ertestuingen var vel ikke helt deres idè. Deretter lager du den vidunderligste saus av buljongen
*Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
Som dusikkert ser av kvaliteten, dette bildet er flere år gammelt. Det er nå du virkelig kan gjøre kupp i hagen, dersom du er så heldig å ha ugressproblemer
Om linkene plutselig ikke skulle virke så får du telefonnummeret her. Tror du gleden var stor da Øyvind, som driver Bølgen Fisk, banket på døren min i går
Aspargesen bør brekkes først hvis duikke har kjøpt kun aspargestopper. Min konkusjon er at om du skal holde deg jevnt mett lenge er det best å satse på proteiner og grønnsaker med lav GI/GB
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.