Få tilsendtsukkerfrieoppskrifter og andre oppdateringerfra bloggen. Jeg synes ofte det er ålreit å ha en liten skål friskdressing som tilbehørtilmiddagen og denne er min “go to” oppskrift om jeg skal lage den med rømme eller yoghurt
Jeg har helt sideni sommer ofte tenkt på at jeg skal lage en god gulrothummus etter inspirasjonfraMariagården, men helt til nå har det bare blitt med tanken
En favoritttilgrillmat, koldtbord og salat - og veldig enkel å lage. Tzatziki brukes nok mest i Sør-Europa og Midtøsten, men har for lengst blittvanlig her også
Jeg har tigget meg tiloppskriften hans, for stort bedre høstmat skal man lete svært lenge etter. Jeg kjenner en kar som heter Walter… Walter er opprinneligfraØsterrike, og han lager verdens beste ungarske gulasjsuppe
Plasser alle ingrediensene bortsett fra oljen i en blender eller food processor og kjør til mos. Gidder du ikke å lage paideigen selv, kan du bruke ferdig utkjevlet fra Fersk og Ferdig
Selskabelig er veldig glad i hummer. Og hummer er jo som regel nok i seg selv men hvis man skal servere noe i forkant kan man feks ta noen skiver med pate på noen enkle kjeks eller laksetartar servert i porsjonsglass
Her er min versjon av en fryktelig enkel curry som er tilpasset ganene til de minste av oss. Den er proppfull av gode krydder, samtidig en god del kokosmelk, noe som alltid faller i smak
Legg en kremtopp på hver kakebunn, og sett i kjøleskap til kremen er stivnetGlasur. Dette må jo være de aller beste småkakene, bare så synd at de tar litttid å lage
Frå august til desember strikka eg ikkjeei maske, men no etter jul, og spesielt etter at den lilleinni magen har begynt å gilivstegn har eg begynt å strikke noken pinnar kvar kveld
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.