Legg kyllingfiletene i en ildfast form, og krydre med valgfritt krydder. Salaten jeg har laget er enkel å lage, med få ingredienser ogmed masse volum som fyller magen
Det ble igjen litt kylling fra middagen forrige dagen. salt og pepper. salt og pepper. Med tanke på at det var en restemiddag gir vi den terningkast 4. ca 4 dl fin glutenfri melblanding (jeg brukte toro lys melblanding og lys mix fra Fria). 2 kyllingfileeterog grønnsaker (se oppskrift her). 1 liten boks med oliven ogfetaost. ca 4 dl fin glutenfri melblanding (jeg brukte toro lys melblanding og lys mix fra Fria). 2 kyllingfileeterog grønnsaker (se oppskrift her). 1 liten boks med oliven ogfetaost
(Legg gjerne et bakepapir oppi deigen, og fyll med tørka bønner e. Etter et par dager med kurs på hotell, var det godt å komme hjem til sitt eget kjøkken
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel
Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.