Smakstest avrøren er viktig. ) Har laget to utrolige saftige og gode kefir sjokoladekaker som er snart ferdige i ovnen , og de har fyllt huset med en søt sjokoladelukt, ahh
Legger med noen bilder av hvordan kaken til bakesalget ble. Jeg baktedenne - Ho Ho kaken - (trykk på linken for oppskrift)og den ble visst veldig populær på skolens bakesalg
Jeg var en smule stressa under produksjonen, så steg for steg bilder utgikk, men jeg har tatt bilder av sluttresultatet, og oppskriften får dere litt senere i innlegget her
Baking har jeg alltid likt, men det er vell mer pynting avkaker som har "fanget" min interesse. Det ble ei helt enkel marsipankake, med hvitt lokk og rosa blomster rundt kantenav fatet
Dette er klart min favorittlavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kveldenalene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Jeg elsker blandingenav kaffe,karamell og sjokolade. Dennekaken synes jeg er utrolig god i smaken. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.