Enkel, smakfull, litt syrlig kyllingrett. Sitron og kylling er en ypperlig kombinasjon. Poteter, kylling og grønnsaker - ALT i en panne - Godt & Enkelt ✿✿
Denne sitronkyllingen er en slik. Denne kyllingen er kanskje litt reprise fra tidligere. Men jeg må jo virkelig innrømme at det man ofte trenger på kjøkkenet er en skikkelig portefølje man ikke blir lei av på sikt
4 kyllingfileter2 fedd hvitløksmør1 ts saltpepper2 ½ dl matfløte½ buljongterning (høns- eller grønnsaks-)1 ts rosmarinrevet skall og presset saft av 1/2 sitron1 dl sorte oliven½ dl grovt hakket persilleSkjær kyllingfiletene i tre biter på lengden
Har du en wok-panne og en dampkoker av bambus kan du lage denne retten. Det er faktisk enkelt, veldig smakfullt – og ikke minst en sunn måte å tilberede på
Kylling og peanøtter er en klassisk kombinasjon man typisk vil kunne finne i sør-øst Asia. Da tenker jeg spesielt på Thailand hvor Satayspyd med ingefærmarinert kylling og peanøttsaus, eller varianter av denne retten er en svært populær gaterett eller streetfood som det kalles
1 hel stor kylling3 fedd hvitløk 1 bunt persillesalt og pepper75 g klarnet smørsaften av en halv sitronKyllingen krydres på inn- og utsiden og brunes i smør på middels varme i stekepanne
En ekte amerikansk klassiker. Neppe. Den finnes i mange varianter over hele verden. En som kanskje er minst like populære som den amerikanske varianten er den kinesiske - som ikke serveres i Kina forøvrig
Dette er en favoritt, den kan serveres som lunch og kveldskos, og som flott følge til kyllingmiddag, gjerne til helstekt sitronkylling eller hvis du har rester av den samme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.