Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Click to share on WhatsApp(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes i en ny fane)
Stikk inn smør, timian, salt og pepper-blandingen. deilig, fest, fylt kylling, gjestemiddag, godt, helstekt kylling, helstekt kylling med friske grønnsaker, helstekt kylling med sitron og timian, hvitvinssaus, kylling, mat til nyttårsaften, nyttårsaften, saftig, saftighelstekt kylling, saftig kylling, søndagsmiddag, steketermometer
Lang heving er cluet her, og brødet kan godt heve over natten. 7-8 del kaldt vann. 8-15 gram fersk gjær etter hvor lenge du gidder å vente. La heve igjen 2-3 timer og gjenta gjerne prosessen med å slå ned deigen å heve. 7-8 del kaldt vann. 8-15 gram fersk gjær
Dette brødet er smakfullt, sunt, og veldig lett å lage. Det du trenger er. 1/2 pk tørrgjær (eller 25 g gjær)3 dl vann, lunket3 ss olje1/2 ts salt1 ts sirup2 ss yoghurt naturell15 g gresskarkjerner20 g solsikkekjerner20 g valnøtter, hakket45 g hvetemel100 g sammalt hvete grov60 g sammalt spelt20 g havregrynRør ut gjæren ut i vann, og tilsett olje, salt, sirup og yoghurt
Hvis du vil ha grønnsaker i ovnen sammen med kyllingen, bruk tomater, gulrot, hvitløk, småløk, poteter, søtpoteter eller lignende - det blir kjempegodt
Den ser kanskje ikke særlig delikat ut der den ligger rå og bleik. MEN det er uendelig muligheter med en hel kylling, den kan marineres med alt og stappes med det meste
Det er ikke fordi det er vanskelig å steke and, for det er det overhodet ikke, men fordi jeg bedre liker kjøttet etter det har hvilt til dagen etter – da blir kjøttstrukturen mer kompakt, kjøttet blir samtidig mykt og saftig
Du kan velge hvilke grønnsaker du bruker - jeg hadde eple og gulrot i dag, men du kan bruke asparges, rødbet eller annet om det er det du har i kjøleskapet
Her er det mye godt å bli fristet av. Elt godt sammen for hånd eller i kjøkkenmaskin. 1-2 fedd hvitløk, knust. Fjern plastfilmen og la brødene steke i 45 - 60 minutter alt etter hvor stort brødet er. 1-2 fedd hvitløk, knust
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.