Den oppskriften jeg fant fram til var amerikansk. En ny god småkakeoppskrift i arkivet. Så lette jeg rundt i egne oppskrifter, på nettet, prøvde å huske hvordan de smakte og så ut når andre har laget dem
Jeg har og tilsatt epler, de smakene kledde hverandre. Svarte og store, men ikke gode. I år har jeg laget en ny type saft som jeg selv synes smaker ekstra godt
Kok opp makroinien, hell av vannet, bland inn creme fraicheog curry paste. For en god stund siden, hadde jeg et innlegg med en enkel makroni og pølse rett
Ta fram olje og vanilje extract og hell det over i mikserbollen. Når jeg besøkte denne fantastiske amerikanske bloggen, og leste at disse var de ” Perfect Vanilla Cupcakes”, kunne jeg ikke annet enn å teste denne oppskriften
For to dager siden tok jeg meg sammen og bestemte meg for å lage hjemmelaget müsli/kornblanding. Det kan fint også serveres som knask, lørdagsgodt og lignende
Det er søndag og selv om jeg ser mange av dere har testet ut bolleoppskriften min fra både bloggenog boka har jeg faktisk testet ut en ny oppskrift ned noe mindre sukker
Og så bruker jeg garn som ikke er så veldig elastisk. Og som annet design så koster dem nokså mye. Disse apene fra Kaj Bojesen er jo bare såååå morsomme
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Miks smør, sukker og frøene fra vaniljestangen i kjøkkenmaskin. Nå har jeg prøvd en ny oppskrift på vaniljecupcakes, og de ble ordentlig, ordentlig gode
For og glidelås-delene ble klippet litt på måfå, men jeg gjør det gjerne på nytt. Jeg tenkte at det sikkert var for lite med en pakke, men til denne vesken eller nettet har jeg brukt under en pakke, ogjeg har enda en pakke igjen
Det er sånn at jeg har ei søster til, hun bedriver og kakebaking, men av et mer fantastisk slag. Der er de glade i kakene sine og opptatt av hvordan de lages og hva laget den ene og hvordan pyntet den andre
Mens tamarind er matlaging, ta med en stor kjele med saltet vann i kok og tilsett potetene. Overføring til en stor bolle og skje over dressing, forsiktig omrøring for å sørge for at potetene er godt belagt
Fjern steinene fra de ferske dadlene og surr spekeskinke rundt. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.