1 kommentar
Denne uken har vi tre prøver og fire innleveringer, med andre ord en stor overgang fra i fjor da vi hadde maks en innlevering i uken. Men samtidig føler jeg ikke det er blitt så hardt på påbygg som ryktene sier, men jeg venter enda på smellet
Desse gode heimelaga gåvene fiksar du i løpet av ein kveld, viss du har gjort innkjøpa på førehand. Med ein raudvinslant som står att etter eit førjulselskap og litt krydder og sitrusfrukter er du godt i gang med ei original og smakfull julegåve
Viss det ikkje løsnar, så pensle det først litt med kaldt vatn før du prøver på nytt. I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete
Dette er utrolig godt så pass på at du ikke smaker opp hele pureen før servering. Legg puré på tallerken først, deretter et par fine stykker av koljefileten, topp med litt bacon og drypp over stekesjy
Hun skrev at hun la hele kalkunen i saltlake noen timer før steking. Ellers stekte jeg kalkunen slik jeg alltid gjør, først på lav temperatur(100-120 C)
om så bare for å robbe dem for billige varer. Sukk. Som nevnt tidligere har Resept lagt ned sin fantastiske veganrestaurant i Stavanger og forrige ukesolgte de ut alt av varer de hadde igjen på lageret
Mange av dere som følger Kokebloggen har kanskje fått med seg at det har vært fravær av ukesmenyer og at det ikke har kommet nye innlegg like ofte som før
-) Siste oppskrift finner dere nedenfor, det er den utrolig gode sjokoladekaken jeg nevnte i høst. 5) Avkjøl kaken i formen før den deles i 3 deler. Ha i smør og vaniljesukker, rør glatt og pass på at smøret er gost blandet inn med resten, sil glasuren før den settes kaldt i 3 timer eller over natten
Det nærmer seg slutten på første uke i min aller, aller siste praksisperiode på sykepleiestudiet. Og jeg tror nok jeg ville hatt en god del erfaring på nakken før jeg ville vært der, for det er virkelig utfordrende
Innlegget er hentet fra min gamle fleksiblogg og ble skrevet rett før jul i fjor. Gyv løs med klubba eller hva du måtte ha for hånden til du ser at vannet slipper, du kan også ha over en 1 ss karve før du starter
Først finhakker du vårløk, koriander, jalapeno og hvitløk. Det er sjeldent jeg lager tex-mex fra bunnen av, relativt sjeldent jeg spiser det og – men da Matbloggsentralen la ut ukens utfordring fikk jeg veldig lyst til å henge meg på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.