Ja dette er den FJERDE genseren strikket etter samme oppskrift fra Isabell Kraemer. Denne har jeg strikket lenger, nedfor rumpa, og jeg har strikket vendinger bådeforan og bak så den buer opp i sidene
La formen stå i vannbadetpå benken til vannet er avkjølt. Sørg for at vannet ikke koker underveis mens puddingen er i ovnen – hos meg var det ikke noe problem
Men da har vi spart mange steder, altså. Vi har spart mye både her og der, så alle kan ikke forvente åfådet like billig, men dettekan i det minste gi deg en anelse om hvilke utgifter som finnes
skal avgjøre om det er på tide å spise, og hvor mye man skal spise. egg, skinke og kalkunpålegg eller ost, middag bestående av for det meste fisk, kylling/kalkun, lasange og pølseretter
)Det er helt utrolig hvormange kaffebesøk det er nånår jeg er hjemme i mammapermisjon. Da er det kjempegreit å ha noen konfekter liggende i kjøleskapet som bare kandanderespå et finfat
Da går de glipp av deilig smøraktig klokjøtt. For vi er vel enige om at hummer ligger i det litt høye prisleiet, og da er detkanskje ekstra synd å kaste noe
Det er noe jeg har lurt påmangeganger. Jeg har akkurat satt to former med honningkake i ovnen og venter i spenning på om det kommer til å renne over eller om en form denne gangen egentlig skulle ha vært en langpanne (ikke det at en langpanne er en langpanne heller)
Ingredienser2 og 1/2 kopper melk1/2 kopp smør1/2 kopp blanding av nøtter og rosiner1 kopp sukker1 kopp semulegrynLitt salt. MetodenTrinn 1Smelt smør i en panne. Trinn 2Tilsett blandingen av nøtter og rosiner og stek. Trinn 3Tilsett semulegryn og stek på svak varme. Trinn 4Når mesteparten av væsken er absorbert, tilsett salt
Har du firkantede loffskiver er det fint å dele dem diagonalt. Ta formen ut av stekeovnen, men la langpannen med det kokende vannet bli der til det er avkjølt noe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.