Dagen i dag har bare rent avgårde-skulle seriøst ønske at døgnet hadde litt flere timer noen ganger. Dessuten har vi jo litt sommer nå, og det gjør alt bare så mye bedre-uansett
det er super-enkelt, og utrolig morsomt. -ekstra melis til å "børste" med. Disse kan du som nevnt bruke som pynt på kaker og cupcakes, og selvfølgelig spise som de er
Som du ser på bildet, så er ikke deigen godt blandet - sånn skal det være. Oppskriften er hentet fra The New York Times -og utviklet av Jim Lahey fra The Sullivan Street Bakery
Her er en variasjon av "Nokneadbread" som det finnes et stort utvalg av på nettet. litt solsikkefrø. Sett samtidig inn en leirgryte eller en kasserolle som tåler varme (jeg bruker en kasserolle som er kjøpt på Ikea)
MÅ HA LOKK SOM TÅLER VARME. 450 g hvetemel50 g kruskakli50 g linfrø50 g sesamfrø50 g solsikkefrø1/2 ts tørrgjør1 ts salt (gjerne havsalt)1/2 ts sukker (bringer frem smakene og hjelper gjæren)1/2 l kaldt vann Slik gjør du. * Dekk til og la det stå på benken i 12- 18 timer (over natten). 50 g solsikkefrø
Har endelig fått prøvd meg på nokneadbread. Gryta må være gjennomvarm da brødet legges i. La deigen så 12-18 timer på kjøkkenbenken. - 500g hvetemel. 250 grader Gryta må være gjennomvarm da brødet legges i
Passer perfekt til ost, eller bare somnoe knas. I anledning jentekveld for ett par uker siden, ville jeg prøve å lage noe nytt til tapasbordet vi skulle lage
Etter å ha oppdaget noknead brødets fortreffeligheter , har jeg eksprimentert meg fram til en grov variant, etter hva som finnes av mel og korn sorter her i varmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.