Men høydepunktet var kjerra hos a Signe, for da fikk jeg tross alt hjelp te å pelle. Høsten er ei fin men travel tid, for det er modne frukt og bær overalt
Oppskriften har jeg fått av min tanten min Signe. Hei fine lesere,. God onsdag. Sitter her å nyter nybakte grove scones til lunsj, som jeg skal friste dere med nå
I går begynte en ny sesong av Kakekrigen, og jeg må innrømme at det var godt å bare kunne lene seg tilbake i sofaen og kose seg med programmet, i stedet for selv å være den som var på
Denne enkle oppskriften har jeg fra Signe, som alltid serverer himmelsk mat og kaker. Kolakaker eller Brune pinner er en av mine personlige julefavoritter og disse er de BESTE jeg har smakt
Hver gang svarer jeg at de har elendig brød, men skjer det noe. Siktebrød består av 50% siktet rug og 50% siktet hvete, og var vel det nærmeste vi kom vanlig norsk brød da jeg bodde i Danmark som barn
Han svarer tålmodig og gir av sin kunnskap og skulle han gå tom for svar, så får du hans supertrivelige kone på tråden, og hvor stas er ikke det når man er fersking
"Neper" svarer jeg, og "nei ikke fersken men nektariner". I dag var dagen for å forsøke å gjenskape den fantastiske grønne smoothien jeg smakte her om dagen
Grønnkål er en av de aller mest næringsrike kålsortene vi har – og når jeg får spørsmål om hva vi egentlig bruker grønnkålen til og hvordan vi kan nyttegjøre oss denne fabelaktige flotte grønnsaken – så svarer jeg alltid at grønnkål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.