Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Wraps med spekeskinke, kremost, salat og løk er kjempegodt. Rull wrapsen fast sammen. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
4 porsjoner. 4 kyllingfileter. 1 egg. 2 ts salt. 2 ts pepper. 50 g mandelmel. Olje til steking (feks kokosolje). Skjær hver av kyllingfiletene i passe store biter
Fremgangsmåte ♦ Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med tacokrydder ♦ Mos en avokado sammen med limesaft og litt salt ♦ Servér det hele med salat, revet ost, kesam og salsa ♦ Bruk lomper som wraps
Så var det lørdag igjen, og i dag vil vi dele en oppskrift på hjemmelaget wraps. Visst du vil lage glutenfrie wraps bytter du ut melet med glutenfritt mel
eller tjikkan cajunut som de ville sagt det selv. Egentlig er visstnok denne retten kinesisk, men tror den har blitt litt thailandisert før den har nå blitt godt etablert på de thailandske menyene
Butter Chicken (Smørkylling) ble etter første smak en av favorittene her i huset. Jeg bestilte Butter Chicken på en indisk restaurant, og denne var veldig sterk
Hva med raske wraps til fredagskosen. -Lag så wrapsene. -Ha dressing på wrapsene. 0,5 boks rømme2-3 ts karrySalt/pepper Saften av 1/4sitron-Varm så wrapsene i folie i ovnen til de er lune og varme
Trinn 1 Maissalsa. Varm opp en tørr panne. Hell av vannet på maisen og tørrstek til den er lett brent. Trinn 2 Hakk tomater og rødløk fint, bland inn maisen og smak til med limesaft og salt
Marinert kylling i en fløtesaus som er så godt at man får lyst til å gråte en skvett. Nammis. Jeg skal innrømme at jeg hadde forberedt meg på en lang og avansert kveld på kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.