100 g sellerirot i terningar2,5-3 dl buljong eller kraft2 fedd kvitløk (passa til denne sausen)2-2,5 dl fløteca 75 g paprika kutta i små bitar1 ts tomatpuresalt, pepper og paprikapulverKok sellerirot (og kvitløk) mørt i buljongen, ca 15 minutt. 2,5-3 dl buljong. 2-2,5 dl fløte
500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd". Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo
I går prøvde jeg å lage rømmegrøt på lavkarbovis. Fant en oppskrift inne på en blogg Mine favorittoppskrifter på lavkarbo mat, her var det utrolig mange gode tips og råd, så jeg kommer nok til å ta en tur inn senere også
Men siden jeg må følge lavkarbodiett så var ikke det mulig. #lavkarbo #lchf. I dag fikk jeg utrolig lyst på potetsalat til kotelettene som skulle bli dagens middag
Rundstykker, lav-karbo. )250 g mandelmel50 gram cottage cheese75 gram seterrømme50 gram meierismør1 ss bakepulver1 ss fiberhusk2 eggEg har malt mandlane sjøl, på ei Tupper ware kvern med fin innsats
Ut av en kyllingkjøttdeig fikk jeg 11 nuggets og det holder nok til 2-3 personer dersom du har litt vedsiden av også. Legg dem på aluminiumsfolie og stek i ovnen på varmluft i 15-20 minutter på 200 grader. 15-20 minutter på
Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst
-). Lavkarbo pannekaker. Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.