Semifreddo med mascarpone
weltraummieze
weltraummieze

Semifreddo med mascarpone

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 egg
  • 1 eggeplomme
  • 60 gr Tagatesse
  • 3 dl fløte
  • 250 gr mascarpone
  • 1 ts økologisk vanilje pulver

Instruksjoner

    Pisk eggedosis av egg og Tagatesse. Dette skal egentlig gjøres over et varm bad. Men jeg jukset litt og pisket de siste min av den i varmt vann i oppvask kummen. Sett for å avkjøle litt.
    Pisk krem av fløte og økologisk vanilje pulver. Pisk inn mascarpone til en klump fri masse. Vend til slutt inn eggeblandingen til alt er blandet. Du har nå en nøytral vanilje is.
    *********
    Den er fantastisk god akkurat slik den er, men du kan tilsette utallige mange smaker som feks:
    Bær
    Sukkerfri sjokolade
    Nøtter
    Kakao
    Kaffe pulver
    Revet sukkerfri marsipan
    Salt karamell
    Eller en kombinasjon av flere god saker.
    *************
    Fryses ned i små porsjoner eller i en plast belagt brød form.
    Den er også helt nydelig å spises som den er uten å fryses. Da blir den som en lett mousse

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.