Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Fordel fyllet utover de to pizzabunneneog stek en pizza om gangen på nederste rille i stekeovnen. Denne pizzadeigen var den mest fløyelsaktige jeg har vært borti, men så heter den også napolitansk pizzabunn
(Neste gang skal vi prøve å lage den påpizzasteinpå grillen, så blir bunnen sprø og god). Og da kom jeg plutselig på en god en ei i syforeninga har lagd noen ganger til oss
Jeg smakte pizza med mascarpone for første gang på en italiensk restaurant for noen uker siden. Når pizzasteinen er varm løftes pizzaen over på den ved å ta tak i bakepapiret på begge sider og løfte med en rask og bestemt bevegelse så ikke toppingen faller av
Lag gjerne en dressing av creme fraishe, salt, pepper, oregano, bittelitt ketchup og ha på. Her er oppskriften på en kjempegod pizzabunn med den ultimate tomatsaus
Thats it, verdens beste og reneste pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Fint å servere når du venter gjester også, med en salat vedsidna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.