40 plakater/plansjer,
og annen informasjon om sjømat. De sier selv om firmaet: «We are internationally recognized within the seafood industry as the best resource for marketing and reference information.» Kikk på navnet på engelsk (GB) og italiensk. GB har fire lovbestemte navn som KUN skal brukes på sjøkreps. Scampi er det mest brukte i den seriøse matverden.
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Smaken av scampi, curry og fersk søt thai basilikum gjor denneretten til en stjerne. "Penang Goong" er en smakfull rett fra Thailand, som har en utrolig god og spesiell smak
Så sammen med deilige scampi og kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. DENNE. Skrell scampieneKryddrekamskjellene med salt og pepper
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rensescampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med enliten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Skrell scampienmen la stjerten sitte igjen. søndag i advent. Lag et snitt langs med ryggen på scampien og fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi
Kok rekene i litt vann, til du ser de skifter farge. Legg dem til siden. 400 g rensetscampi, medium størrelse. 1/2 - 1 liten rød chili (avpass etter smak, den er sterk
Jeg MÅ bare minne dere på denneoppskriftenigjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Kraften blir ekstra god om du har i krydder, urter løk og andre smaksfremhevere motslutten av trekketiden, men ettersom jeg bruker kraft i så utrolig mange retter, foretrekker jeg å lage en mest mulig smaksnøytral kraft som kan transformeres til alt fra tomatsuppe, risotto og til coq au vin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.