Sausen er uansett veldig mektig, så det er ingen fare for at ikke alle blir mett. Vi har ofte kyllingrester, enten etter grillet kylling eller noen kyllingfileter til overs
Jeg brukte bèarnaise sausentil Litt Bedre som jeg har stående i kjøleskapet. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Legg grønnsakene i en ildfast form og hell gratineringssausen over. Hvit saus. Kan serveres som egen vegtarrett med godt brød ved siden av -eller som tilbehørtil
Legg et lag med kjøttsaus jevnt over i formen og topp med litt revet ost. Lyst på noe digg til middag. ♥ 8-10 poteter (kokefaste) ♥ Smør eller olje (1 ss) ♥ Melk ♥ Pepper ♥ Chicken & Steak (krydder) ♥ 4-5 store sjampinjong ♥ Pastaskruer, fullkorn (glutenfri) ♥ 1-3 gulrøtter ♥ 1/2 rødløk ♥ Tomater (cherry eller store) ♥ 800 g kjøttdeig ♥ Spagettisaus (glutenfri) ♥ 2 ss heinz ketchup ♥ Ost Slik gjør du. Tilsett 2 ss ketchup og pastasaus
Tilbake i ovnen til osten er gylden. ) Server gjerne med en god salat til. Du trenger (til 1 person). Sett den inn i ovnen på 180 grader, og la den stå til fyllet er klart
Stek karbonadedeig sammen med krydder og tilsetttil slutt en hakket paprika. 20 minutter til de begynner å bøye seg. Inn i ovnen i 10-15 minutter til - til osten er gylden
Fyll i hummerkjøttet og fordel sausen over. Smak til med salt, pepper, sennep og litt Crème fraiche. (forrett/kosemat til to)1 hummer (ca 500g brutto)1,5 dl fløte1 ss smør2 eggeplommer1+1 dl raspet ost gjerne Norvegia1 ss Crème fraiche (kan utelates)salt/pepper/1 ts sennep1/2 lime eller sitron Varm opp fløte og smør. Stekes i 200 g forvarmet ovn,til osten er gylden
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv
Med noen billige rotgrønnsaker som tilbehør, ble det en rimelig, enkel, men god middag. Legg grønnsakene i en ildfast form og hell sennepsausen over grønnsakene
Smak sausen godt til med osteskiver, hvitløk, salt og pepper. Hvit saus. Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehørtil fiskeretter
Stek karbonadedeig og tilsetttomatsausen (og eventuelt løk). Til en stor ildfast form (cirka 4 porsjoner)600 gram karbonadedeig200 gram brokkolitopper2 gulrøtter (gjerne flere, men det var de to siste jeg hadde)1 glass tomatsaus (gjerne hjemmelaget, eller pizzasaus som jeg hadde stående, jeg hadde oppi røkløkstrimler. 1 glass tomatsaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.