Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Sørg for at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, ellers blir det dårlig med stivpisking
SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Det INGENTING galt i å kose seg med helt vanlige SarahBernardkaker/konfekter nå i jula. Over den er en sjokoladekrem og det hele er dekt med et trekk sjokolade
Fordel deigen i en langpanne med bakepapir. SarahBernard delt opp i flere små stykker. Jeg er veldig glad i Sarah Bernhardt kake, denne gangen lagde jeg den i langpanne
Alt blandes sammen med kjøkkenmaskin til en jevn krem. SarahBernard er en kake som er lett å få til uten fruktose, den smaker nesten som originalen, bare bunnen er litt mindre søt
Til sjokoladekremen piskes romtemperert smør sammen med melis. Smelt kokesjokolade sammen med smør. Mal mandlene i en hurtigmikser og bland i bakepulver
Sett SarahBernard kakene på en rist med en stor form under. Alternativt kan du gjøre som meg og sette kasserollen nedi iskaldt vann, gjerne med isbiter
SarahBernard ble det i hvertfall og det kommer noen godbiter de nærmste dagene også. For det er jo bare en fantastisk kombinasjon med makronbunn, ekte smørkrem toppet med mørk sjokolade
De med sjokoladekrem inni og de med gul krem. Jeg har sett to typer SarahBernard. Dere får i dag den gule varianten, men jeg har prøvd å lage disse med sjokolademousseoppskriften min også, og kan garantere at det også er kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.