Denne sjokoladekaken har en seig bunn som en brownie, og den er fylt med hakket hvitsjokolade, toppet med karamell, sjokoladekremog stekt hvitsjokolade
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Jeg elsker karamellerog de ble hakket bedre medhvitog mørk sjokolade. Du kan også lage de uten sjokolade som rene karameller, eller du kan tilsette andre ting som hakkede nøtter eller tørket frukt
Karamell ogsjokolade sammen med herlige, salte peanøtter. Det jeg liker så godt med cupcakes er at man kan finne vår favorittoppskrift og bruke denne som utgangspunkt, ut fra det kan man lage uendelig mange kombinasjoner
Aller best smaker dei dagen etterpå, då nøttene fortsatt er smakfulle ogcrunchy ♥Eksprimenter gjerne med andre smakstilsetninger og kombinasjoner, og dine resultat
Del den opp i små biter og dypp alle bitene i sjokoladeog legg de på bakepapir og avkjøl i kjøleskapet eller tilbake i fryseren om du ikke skal spise alle med en gang
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Du vil få en del karamellfyll til overs med denne oppskriften, den kan du bruke over pannekaker, yoghurt, i kaker eller cookies
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.