Stripe rosmarin blader og bland med olje, hvitløk og krydder i en stekebrettet. Tips i potetene, knuse dem litt med en masher eller en gaffel og bland med blandingen olje
Kjenn etter med en skarp kniv. Saltbaktepoteter . Bruk poteter på omtrent jevn størrelse og. smaker det også godt med Aioli eller den kanariske Mojosausen
Som hovedrett har jeg valgt veldig saftige marinerte kyllingspyd medsaltbaktepoteter, god aubergine med hvitløk og sherrytomater og smakfulle parmesan flak som smelter i munnen, som tilbehør
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
B. i. f. o. r. t. <. 3. S. u. n. g. v. e. l. d. b. m. a. s. ). P. k. h. T. p. 2. y. ø. 1. C. R. c. 6. j. /. 8. å. (. G. A. ,. 4. 0. V. F. K. H. N. 5. æ. E. -. 7. w. L. I. g g. d l
Saltbaktepoteter er godt til mye annet enn koteletter også, men disse små Amadine potetene var veldig raske å bake og smakte godt, så sammen med en frisk salat av ferske rødbeter, pære og rødløk - riktig så nydelig og langt fra kjedelig
Tilbehør var saltbaktepoteter, sjampinjongstuing til meg og bearnaise-saus til liksom-trønderen. Legg kjøttet i romtemperatur, og start med de saltbakte potetene
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.